Akaun nadiahnazri.onpay.my telah dibekukan. Segala kesulitan yang dialami adalah amat dikesali.

BIJAK KURUS DENGAN ILMU

BIJAK KURUS DENGAN ILMU

 

                    CLICK HERE FOR ENGLISH 


ANDA NAK KURUSKAN BADAN DENGAN CEPAT DAN MUDAH?


Saya yakin dan percaya anda tentu sudah tahu mengenai apa itu diet.


Malah,


Mungkin anda sudahpun mencuba pelbagai jenis diet


Mungkin anda sudah pernah menggunakan produk ataupun tidak menggunakan sebarang produk


Mungkin sudah pun mencuba mengikuti banyak program diet


Dan anda mungkin sudah pun berjaya kuruskan badan tapi sekarang anda susah nak kurus tak macam dulu


Anda tak berjaya kuruskan badan dan tercari-cari cara nak kuruskan badanSaya faham perasaan anda, bukan anda seorang sahaja yang mengalami masalah lebihan berat badan malah saya juga pernah mengalami masalah lebihan berat badan ini.


SAYA NAK BANTU ANDA


seperti peserta-peserta yang pernah saya bantu


CABARAN BIJAK KURUS DENGAN ILMU 


RESULTS SEAWAL 14 HARI*

*hasil keputusan tidak tipikal dan bergantung kepada individu
 

APA KATA MEREKA TENTANG PROGRAM SAYA? 


PROGRAM SAYA ADALAH FLEXIBLE DIETING/MINDFUL EATING.


DI MANA SAYA MENGAJARKAN ILMU PEMAKANAN MELALUI PEMBUKTIAN SAINS UNTUK MEMBANTU ANDA MENCAPAI BERAT BADAN YANG SIHAT.


PROGRAM INI TIDAK HANYA BERGANTUNG PADA MAKANAN GANTIAN SEMATA KITA JUGA MAKAN MAKANAN HARIAN CUMA AKAN DIAJARKAN CARA MEMILIH MAKANAN YANG LEBIH BERNUTRIEN TAPI RENDAH KALORI. 

INI MERUPAKAN SEBAHAGIAN DARIPADA TESTIMONIAL PESERTA PROGRAM YANG BERJAYA MENURUNKAN BERAT BADAN DENGAN MENGIKUTI PROGRAM SAYA

*Result adalah berbeza bagi setiap individu


KISAH SAYA


Setelah melahirkan anak pertama, saya mengalami lebihan berat badan sehingga menjadi obese kelas I. Saya pernah mencuba pelbagai jenis diet dan juga pernah makan ubat untuk turunkan berat badan tetapi tidak berhasil.


Setelah saya mengamalkan apa yang bakal anda pelajari di program FLEXIBLE DIET, saya berjaya menurunkan berat badan sebanyak 19kg dalam masa enam bulan dan mengekalkan berat badan ideal sehingga hari ini, alhamdulilah.


Tahun 2021 saya hamil dan tahun 2022 saya telah mempunyai 3 cahaya mata. Dan saya juga berjaya turunkan berat badan sebanyak 9kg. Total weight loss/penurunan berat badan saya adalah 28kg!


Saya faham kesukaran anda untuk menurunkan berat badan, kerana saya pernah melalui semuanya. Jadi saya nak bantu anda untuk turunkan berat badan dengan ilmu tanpa meninggalkan makanan kegemaran anda mahupun perlu bersenam.


SIAPA SAYA?Beliau juga seorang penulis blog kesihatan di mana beliau berkongsi tips dan cara untuk turunkan berat badan di  https://www.nadiahnazri.com  juga memiliki channel youtube di mana beliau berkongsi resipi-resipi menu diet sihat yang rendah kalori di  youtube  


Beliau juga aktif di social media

instagram 

tiktok 

facebook


PELABURAN TERBAIK ADALAH PELABURAN KEPADA DIRI ANDA SENDIRI


SAKIT ITU LEBIH MAHAL DARIPADA SIHAT


------------------------------------------------------------------------------


SOALAN LAZIM


1. Bolehkah saya membayar secara ansuran?

Boleh. Anda boleh whatsapp saya sekiranya ingin membayar secara ansuran* 


2. Jika saya sudah membuat pembayaran. Bilakah saya boleh bermula?

Setelah pembayaran anda disahkan. Anda boleh bermula terus. Bonus: Saya juga akan masukkan anda dalam coaching group support dan anda akan berada dalam komuniti tpfm.


3. Berapa lama saya boleh nampak hasil?

Seawal 7 hari! Setiap individu yang berjaya mendapatkan hasil adalah individu yang betul-betul mengikuti program ini. Sekiranya anda betul mengikuti program ini dan mengamalkan apa yang telah anda pelajari tetapi tidak berjaya turunkan berat badan, saya akan pulangkan kembali duit anda* 

*tertakluk kepada terma dan syarat


4. Siapa saja yang boleh mengikuti program TPFM?

Semua boleh ikut program TPFM tanpa mengira jantina, bangsa dan agama. Had umur bermula dari 18 tahun.


5. Saya daripada Singapura, Indonesia, Brunei/Luar Negara boleh kah saya mengikuti program TPFM?

Iya boleh. Anda boleh whatsapp saya sekiranya berminat untuk mengikuti program. Harga adalah berbeza dengan Malaysia kerana harga postage.5. Kenapa dr memberikan saya protein shake di dalam program?

Protein shake yang anda akan dapatkan adalah protein shake herbalife. Protein shake herbalife bukanlah ubat turunkan berat badan mahupun untuk menyembuhkan penyakit ia adalah satu makanan gantian. Saya menggunakannya untuk anda kerana protein shake herbalife mempunyai kandungan kalori yang rendah (150-250 kcal), mempunyai glycemic index rendah (membantu anda untuk rasa kenyang yang lama dan menstabilkan gula dalam darah) juga kerana kandungan nutrient yang terkandung di dalamnya lengkap dengan macro dan micronutrient yang diperlukan oleh badan untuk berfungsi secara optima.


6. Saya seorang ibu yang masih menyusukan anak, bolehkah saya mengikuti program ini dan minum protein shake?

Ya, boleh. Saya juga mengambil shake ini ketika hamil dan menyusukan anak, dan saya mempunyai ramai peserta yang masih menyusukan anak join program. Mereka minum protein shake tanpa masalah. Mereka juga berjaya turunkan berat badan, mengawal rasa lapar dan ada yang susunya bertambah. Anda boleh mendapatkan nasihat daripada doktor keluarga anda jika ragu-ragu. 

Penafian: Ini adalah berdasarkan pengalaman saya dan juga testimonial daripada peserta saya yang mengambil protein shake sewaktu berada di dalam program TPFM


7. Saya seorang pesakit diabetes/ darah tinggi / pernah stroke/ PCOS/ sakit belakang/ sakit lutut dan masih makan ubat bolehkah saya mengikuti program ini?

Ya, boleh. Dalam program saya, kita akan belajar pemakanan sihat, resipi penyediaan makanan sihat. Ramai pesakit yang telah saya bantu dan berjaya menurunkan berat badan. Semasa program, saya nasihatkan tetap memakan ubat yang telah diberikan oleh doktor anda. 


8. Adakah saya perlu makan makanan gantian herbalife seumur hidup dan jika saya berhenti minum protein shake berat badan saya akan naik kembali?

Tidak. Buat permulaan program, saya sarankan mengambil protein shake untuk membantu reset dan membina otot bagi membantu penurunan dan juga meningkatkan metabolisma badan. Seterusnya jika anda memilih untuk berhenti mengambil protein shake, tidak ada masalah. Apapun diet yang dilakukan jika tidak mengamalkan pemakanan sihat dalam kalori defisit atau maintenance kalori  dan masih mengamalkan gaya hidup tidak sihat tetap akan gagal dalam mencapai berat badan ideal.

 


Whatsapp coach bantu